Nichole Wilkins

Hirveä kiire koko ajan loman jälkeen. Aamu alkoi perus setillä. Tänään oli vuorossa selkä. Annoin jälleen kaikkeni ja vielä vähän enemmän. Perjantaina on uuteen kotiin muutto ja tällä hetkellä asumme pahvilaatikko helvetissä. Eli treenit, työt (lue ylityöt), koti pakkaus ja pakkaus ja pakkaus.. Eilen havahduin myös siihen että varmaan osoittekkin täytyy muuttaa. Samoin netti, vakuutukset jne.
Tänään tuli sähköpostia IFBB:ltä: Tervetuloa Nichole Wilkinsin treeni leirille 8.7 🙂 Jiihuu. Aivan mahtavaa ylipäänsä tavata kyseinen henkilö ja se että saa treenata yhdessä. Mun on ehkä vähän prepattava lajiin liittyvää sanastoo, että pysyn mukana 😉
Leirin ohjelma:
12:00 Opening, presentation about suit, hair, makeup, tan, posing etc.
13.30 Questions on training and nutrition. 
14.30 Posing Practise
15.00 Break
16.00 Gym; helping girls training ”Figure Olympia way”.
18.00 More questions.
19.00 End of seminar

En malta odottaa….. Leirejä on siis kaksi lauantaina ja Sunnuntaina. Lauantain ilmoittautuminen meni muistaakseni tunnissä täyteen, jotenka päätettiin pitää vielä sunnuntaina sama setti, johon ehdin mukaan. Ja joo pakko saada nimmari 🙂 

Kohta alkaa oleen tämä viikko lopuillaan ja samoin ”herkuttelu”. Odotan jo diettiä vaikka joidenkin korvaan se saattaa kuulostaa hullulta. Mutta silloin elämä on toisaalta niin helppoa. Ei tarvitse miettiä mitä syö ja milloin ja päivissä on selkeä rytmi. Sillä rytmillä sitten rokataan syyskuuhun asti. BTW söin tänään pitsaa. Oli muuten ensimmäinen tänä vuonna 🙂 

Dietissä on se ihanaa, kun kunto menee koko ajan eteenpäin. Vaikka siinä tulee myös päiviä, jolloin tuntuu ettei tästä tuu yhtään mitään niin seuraavan päivänä näyttääkin jo paljon paremmalta. 
Tän viikon oon vetäny niin täysillä treeniä ja vielä huominen jäljellä, jolloin vuorossa rinta, hauis ja ojentajat Mmmm…. Ihanaa kun loppu rutistus on täysillä energioilla. 

Ensi kuussa onkin jo taas bikini palaveri Biancanevessä ja pian ne kisatkin tulee. Fitness Expossahan on siis SM-kilpailut jonne pääsi Turun kisoista 6 suoraan. Ennen Expoota on siis vielä karsinnat, josta ilmeisesti pääsee 6 tyttöä niin pitkää, kun lyhyeen sarjaan. Eli saan vastustajia, joita en ole ennen nähnyt. Bikini sarja muutenkin on hirveässä hypessä ja luulen sen räjähtävän ensi vuonna, sillä tiedän jo nyt monta kuka aikoo osallistua ensi vuonna. Tietenkin se kuinka moni todellisuudessa osallistuu on heistä itsestä kiinni. Tänäkin vuonna ilmoittautuneita oli enemmän, kun lavalla olleita. Moni luulee että bikini sarjan kunto on ihan helppo nakki. Sitä se ei todellakaan ole. Ja varsinkin jos lähtökohta on se nolla, niinkun itsellä oli. Ei ne lihakset ihan yks kaks tule. Ja se mihin usein monilla tyssää on dietti. Jokainen kuka sen käy läpi on voittaja omalla tavallaan. 
Joudun varmaan laittaan meidän uuteen oveen sukunimen sijasta ton hahahahaha 🙂

– Treenaa täysillä
– Anna itsestäsi 110%
– Älä luovuta
– Usko itseesi
– Syö terveellisesti
– Lepää
– Haasta itsesi
Mitä näitä ny on? -Umppu-

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta