Älä koskaan luovuta

Pitkä yksilö urheilu taustani on opettanut minulle, että älä koskaan luovuta. Silloin olen tyytyväinen kun koen ylittäväni itseni, enkä tyydy ”tein parhaani” tulokseen koskaan 🙂 Se on myös opettanut ne ikävät puolet, jolloin on myönnettävä itselle, että joku muu oli parempi. Toiset on huonoja häviämään ja minä olen yksi niistä. Mutta häviö ei aina ole huono asia, sillä se kasvattaa henkisestä puolta, mitä myös kilpailemisessa tarvitaan. Ihmisillä on monenlaisia tapoja valmistautua kilpailuihin. Itse vetäydyn omiin oloihini, enkä juurikaan puhu mitään. Sitten on taas ne sähkikset, jotka ei pysy paikalla sekunntiakaan ja stressaa kaikesta mahdollisesta kilpailuihin liittyvästä.

Omasta mielestäni se on siinä vaiheessa turhaa, koska kaikki on silloin tehty mitä on tehtävissä. Urheilussa on muutenkin tärkeää, että valmistaudut kilpailuihin myös keskittymällä tulevaan. Monilla saattaa olla, että pää ei pysy mukana ja usein silloin tulee niitä suuri pettymyksiä ja romahduksia. Mutta kun aiemmin sanoin nekin ovat kasvattavia kokemuksia.
Ihanaa oli päästä maanantaina Wolffille ja tuttujen ja turvallisten laitteiden pariin. Jalkapäivä ja sen kyllä tuntee pakaroissa:) Tässä on muutama kuva WFC:lta
Sali on rakennettu kolmeen eri kerrokseen. Alhaalla on koneet ja painot, sekä seinäkiipeily, keskitasossa  juoksumatot yms ja ylhäällä jumppasali. Tilaa siis riittää. Mukava henkilökunta ja muutenkin hyvä sali, mitä voin suositella kaikille. Ja sain muuten ilo uutisen salilta….. oma kaappi, mitä olen odottanut jo ainakin 6kk. Ei tarvi aina raahata kahta isoa kassia mukana. 
Treeni tseppiä kaikille ja ihra liikkeelle.. Kohta mullakin alkaa aamu lenkit tuleen taas kuvioihin, joka myös tarkoittaa aikaisempia herätyksiä. Mää jo niin odotan syksyn kisoja… Tietenkin olisi ihanaa, jos kilpailuja olisi useamminkin, malttamaton kun oon <3
– Umppu-
primebody

2 vastausta artikkeliin “Älä koskaan luovuta”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta