DIETTI alkakoon

Sain eilen kaverilta kuvan vuodelta 2006. Olin aivan järkyttynyt millainen olen joskus ollut. Jos ei tämä niin ei mikään auta motivoimaan ainakin minua. Ensi viikolla siis alkaa kisadietti vol2. Näin Minnaa tänään liikkeelläni (PRIME) ja päätös tehtiin saman tien. Nyt on edellisistä kilpailuista n.1,5kk aikaa ja tämän välin olen syönyt vapaammin. Nyt vaan tästä viikosta kaikki treeni irti mitä lähtee ja täysillä energioilla. Tahdonvoima on kova. Tämän dietin vien kunnialla loppuun. Viime kerralla sorruin….. herra lakupussi huusi mun nimee ja tuhosin sen varmaan alle minuutissa. Kauhea morkkis ja pelko kunnon menettämisestä oli hirveä. Siitä ylipäästyä ei tullut mieleenkään sortua uudelleen.

Tässä on kuva viime viikolta
Huh voipa sitä ihminen muuttua. Kaikkihan on tietysti itsestä kiinni. Dietin aikana kaikki ruoka punnitaan ja mitataan. Alku oli viimeksi hieman haastavaa, mutta kun siitä tuli rutiini niin se alkoi sujumaan helposti. Uskon, että tämä dietti on helpompi, kun yksi on jo takana ja tietää mitä tuleman pitää. Vaatii aivan mieletöntä itsekuria, mutta sitä minulta ei puutu. Kovat on tavoitteet, jotka haluan myös toteuttaa. Saatte myös seurata dietin etenemistä täältä laitan joka viikko kehitys kuvia 🙂 
Yllä oleva kuva on niin totta! Kaikilla on vatsalihakset, mutta lähes kaikilla on jotain siinä päällä 😉
Yksi mikä saa mut vihaiseksi on miss XL kilpailut. Mikä ilo on katsella ylipainoa sairastavia ihmisiä sullottuina uimapukuihin? Tai lähinnä tarkoitan sitä, että he tuskin kaikki voivat hyvin. Voin itse todeta vanhana ”ylipainoisena” että en todellakaan voinut silloin hyvin. Kaikki tuntui raskaalta, väsytti ja roskaruoka maistuin paremmin kuin hyvin… No tämähän on vain mun mielipide asiasta.
Jokaisella on kuitenkin oikeus olla millainen haluaa. Haluan kuitenkin itse äitinä opettaa lapselleni jo pienestä pitäen liikunnan merkityksen, niinkun minullekkin on opetettu  🙂
Aion treenata kuin hullu tällä viikolla ja puristaa itsestäni kaikki mehut vielä mitä lähtee ja aion myös syödä mun lempi karkkeja susupaloja, mitä voi sitten syyskuussa maistaa seuraavan kerran 😉 treeni iloa
-Umppu-

primebody

3 vastausta artikkeliin “DIETTI alkakoon”

  1. Miss XL -kisailu on tavallaan kannanotto nykypäivän itsensä näännyttäjiä, naurettavia anorektikkoja ja miehekkäitä lihaskimppu-”ex-naisia” kohtaan… Se on osoitus siitä, että nainen on kaunis, ihan sama minkä kokoinen. En sano, että ylipainoinen olisi parempi koska ei ole, muttei myöskään alipainoinen, se on aivan yhtä vaarallinen — ja aivan yhtä ruma, ihan vain vinkkinä..

  2. Mihekäs lihaskimppu ex nainen on taas kaukana omasta lajistani. En itsekkään ihannoi lihaksikkaita naisia. Fitnes lajien harrastajat ovat yleensä vain päivän siinä kunnossa, missä lavalla kilpailevat ja mistä kaikki muodostavat oman mielipiteensä/mielikuvan. Tähän lajiin kuuluu dietti samoin kuin maratooniin juokseminen 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta