Usko unelmiisi ja toteuta ne!

Tulos hakuisessa urheilussa yksi tärkeimmistä asioista on tavoitteet.  On kyse sitten vain kunnon kohotuksesta tai kilpa urheilusta. Itse harjoittelen aina tiedostaen minne pyrin, enkä silloin anna yhtään siimaa. En iselleni, enkä myöskään kilpasiskoille. On tärkeää mitä tahansa lajia aloittaessa asettaa itselleen tavoitteet. Silloin urheilu muuttuu huvin vuoksi reenamisesta, tulos hakuiseen reenamiseen. 
Tie on kova, mutta lopussa kiitos seisoo. Minulla on joka päivä mielessä tulevat kilpailut ja tavoitteet, ja se mihin sillä tähtään. Nyt vielä pituus luokkien tultua, koen olevani samalla lähtö viivalla muiden kanssa. Se mikä pitää myös muistaa on, että kukaan ei tee työtäsi puolestasi ja varsinkin fitness lajeissa kilpailu tahto on oltava kova, jos haluaa menestyä. Olen itse niin onnellinen, että olen löytänyt oikean harrastuksen, mitä voi vielä näin ”aikuis iällä” harrastaa ja kilpailla. Tässä lajissa mahdollisuudet on valtavat, riippuen vain omasta itsestään. Ja mikä parasta on huippu kunnossa. 
Tietenkin treeni kaudella ei olla aivan noin kuivassa kunnossa, kun yllä olevassa kuvasa. On oltava vain kova motivaatio ja halu toteuttaa se. Omasta mielestäni fitness lajeissa ei kannata ”lähteä” kokeilemaan vaan sinne on mentävä tosissaan. Tässä asiassa luotan täysin valmentajiini Minnaan ja Kimmoon. Alun alkaen minun piti mennä vasta syksyn kilpailuihin, mutta he päätyivätkin aikaistamaan sitä puolella vuodella.
Motivaatio tehdä asiat niin hyvin kun pystyi vain kasvoi. Diettini kesti reilu 4kk, jonka aikana kehon muutokset myös kannusti jaksamaan. Finaalissa 6 parasta sai paikan sm-kilpailuihin, eikä ollut epäilystäkään, että jättäisin ne väliin. En ole vielä näyttänyt kaikkea. Lauantain kisan jälkeen olin heti tiistaina treenamassa, ja kun oli kisan jälkeen tankattu oli voimaa treenata. Monilla fitness lajin harrastajilla kilpailu jää siihen yhteen, mutta ei ainakaan omalla kohdallani, koska se jokin on vielä saavuttamatta <3
Usko itseesi <3 tsemmpiä treenauksiin. Huomenna on viimeinen päivä Kreikan auringossa, mutta on myös ihana palata rakkaiden luo suomeen
-Umppu-

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta