Vihlovaa kipua :(

Tänään aamu alkoi kuntopiirillä, jonka jälkeen olkapää treeni. Tein 3x 30sekunttia yhtä liikettä, joita kuntopiirissä oli 5. Kiva alku lämpö tuli heti 🙂 Olkapää treenin jouduin hieman soveltaan, koska salin varuste taso ei ole häävi. Onneksi sielä on paljon käsipainoja, jolla pärjää jo pitkälle. On niin epätodellista kävellä treeni vaatteet päällä 2 min salille, pelkkä vesipullo mukana.

Treeni meni hyvin, mutta kun saavuin huoneeseen alkoi aivan jäätävä kipu, joka ylettyy lapaluun alta niskaan asti. Jopa hengittäminenkin sattui. Särkylääkettä napaan ja koulutukseen. Tuskailin kokopäivän rantatuolissa oloani. Nelli hieroi kahteenkin otteeseen hartioita, mutta ei… Täällä on niin lämmin että hiki valuu vain makaamalla 🙂 Kipu ja aurinko yhdessä vei virran pois, että vedin 3:n tunnin levon koulutuksen jälkeen.

Ja edelleenkin olen sängyssä. Hirveä olo ja oksettaa 🙁 Jospa huomenna olisin taas normaali. Kokoajan mielessä pyörii tulevat kisat ja tavoitteet, enkä halua sairastaa.
-Umppu-

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta