Kisoihin on enään 4 kuukautta

Jihuu. Mulla alkoi nyt loma <3 Samalla tajusin että kisoihin on enää 4 kk. Viimekerralla aika meni niin nopeaa. Tänään oli vuorossa selkä treeni. Voiko ihminen antaa 150%? Mää meinaan annoin itsestäni tänään kaikki mehut irti, mitä vaan voi lähtee. Talja sai kyytiä 😉 Ollaan jo alettu suunniteleen Fitnes Expoon kisa juttuja. Bikini palaveri on sovittu kesäkuulle ja värikin niihin on jo päätetty. 
Bikinit tehdään ( https://www.facebook.com/biancaneve.fi ) Biancanevessä, josta on myös peräisin kaikki Pro Elite Teamin biksut. Ihanaa palvelua ja täydellistä ammatti taitoa suosittelen kaikille. 
Kuvassa Suvi Iso-Kuusela, Kimmo the father of all ja minä ja biksut siis biancanevestä. 
Nyt on jotenkin helpompi asennoitua koko kilpailuun, kun yhdet on jo takana ja tietää mitä tapahtuu. Syksyn kilpailuihin valmistautuminen on, muutenkin esim ilmojen perusteella helpompaa, kun ei ole sitä -28`c pakkasta
Tässä kuva näyte viime talven aamu aeroobisesta klo 4.55 🙂 Ei ollut kun yksi aamu kun en sään puolesta mennyt juoksemaan. Vaikka itse sanon niin oli aika sisukasta hommaa. Sai ainakin juosta yksin, ei ollut hirveetä ruuhkaa. 
Ja kohta mun sali matkakin nopeutuu kun saan mun tuksun alle. 
5:n tunnin päästä on lähtö Kreikkaan. On jotenkin niin epätodellinen olo, että mulla on oikeesti loma <3 Olen sen niin ansainnut. Tänään lähti 2:een hiuskuva kilpailuun vielä työt Tigi photo awards ja goldwell ja tein viimeiset ostokset matkalle. Meidän ID-hairin kouluttajista on jo osa Kreikassa paikalla ja sain tänään viestiä, että hyvä sali löytyy aivan läheltä, eli sekin murhe on pois <3 Nyt treenataan ja kovaa,,,,, niin kovaa kun lähtee ja annetaan kaikki irti. Tämä aika kisojen jälkeen, kun ei ole dietillä on sitä parasta aikaa kehittyä ja saada lihasmassa ja ihanaa kun on täydet energiat treenata. Btw kevään kisat myytiin loppuun eli, jos haluat tulla katsomaan Fitness Expooseen, niin sinne myydään nyt ennakkolippuja 🙂 Viimeksi osa ystävistäni joutui katsomaan kisat kahvilasta kun tupa oli täynnä. 
Öljystä perjantaita palataan kreikasta 🙂

primebody

3 vastausta artikkeliin “Kisoihin on enään 4 kuukautta”

  1. moi! anteeks jos on liian henkilökohtainen kysymys mutta onko sulla silarit kun eikö fitness urheilussa teillä ole niin pienet rasvaprosentit että tissit katoaa ihan olemattomiin? 🙂

  2. Ulla-Riitta, olisiko sinun mahdollista tarkistaa oikeinkirjoitus ennen kuin postaat 🙂 Kiva lukea kuulumisiasi, mutta kirjoitusvirheet tökkii kyllä pahasti…

  3. Tissi asian voit päätellä ihan järjellä :)Ja oikein kirjoituksesta sen verran, että se on surkeeta tiedän sen 🙂 tarkastan joo, mutta jos tarkastaja on yhtä huono kun kirjoittaja tässä lopputulos 🙁

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta