a real man will stay no matter what

Katsoin vanhoja kuvia ja tässä muutama otos. Mun mieheni on pakko rakastaa mua 😉

Tässä on kuva kun me tavattiin ja olin ”bile-hile”

Ja tässä 5:llä kuulla raskaana… Luit oikein 5:llä! Eli matkaa oli vielä 4kk, johon sain vielä kaksi lisä viikkoa. Painoa raskauteni aikana tuli yhteensä 30kg joka on suhteessa pituuteeni 155cm ja painooni 45-49kg aika paljon. Jos löydän jostain sen viimeisen kuvan voin sen tänne laittaa 🙂 Ihmeitä siis tapahtuu? Olen aina miettinyt niitä äitejä, jotka sanovat että mää oon vaan kotona enkä viitsi, sitä tätä ja tota. Miks? Tee se edes miehesi vuoksi 😉 Oma mielipide hyvästä äidistä on myös sellainen, joka pitää huolta myös itsestään. Silloin kun harrastaa liikuntaa kunto kasvaa, jaksaa paremmin ja voi hyvin.

Tänään on ”kuntopiiri” päivä. Teen kerran viikossa hieman erilaisen treenin missä yhdistän erilaisia vatsalihas liikkeitä ja aerooppisia liikkeitä keskenään. Teen 6-8 eri liikettä, jossa on toistoja 20kpl ja saman setin 3 kertaa.

 20x vatsat penkillä maaten jalkojen nostot kohti suoraan kattoon
20x kyykky jalat auki tankopaino niskan takana
20x vatsakone rutistukset
20x haara asennosta kyykky hypyt
20x vatsat dippi koneessa
60x per jalka pakara pumppaukset nilkkapainoilla
20x vatsat taljassa

Ja sama setti kolme kertaa. Oma ”vatsa-peppu” muokkaus.

-UMPPU-

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta