When I was young

When I was young <3 Harrastin koko lapsuuden/nuoruuden rytmistäkilpavoimistelua. Laji oli kovaa ja reeni määrät sen mukaisia. Harjoittelimme n.7 kertaa viikossa ja siihen lisäksi baletin oheis harjoittelu. Kaikki kesäni vietin Bulgaariassa tai Virossa leirien merkeissä. Lajia harrastin 10 vuotta. Sain jo aika nuorena paikan suomen maajoukkueesta, joka tarkoitti kilpailemista kansain välisillä kilpa-areenoilla ympäri maailmaa. Lopetin lajin kun olin 16 vuotias ja kaikki tämä on siis tapahtunut ennen sitä. Olen edustanut suomea: Virossa, Puolassa, Saksassa, Itävallassa, Israelissa, Ranskassa jne. Ensimäisissä arvo kisoissa olin 10 vuotiaana 🙂 Voimistelu on antanut niin hyvän pohjan todella moneen lajiin ja kasvattanut luonnetta ja tahdon voimaa. Olen saavuttanut useamman suomenmestaruus mitalin ja ollut edustamassa junioreiden em-kilpailussa suomea. Laji on yksilö laji ja vain sinä olet vastuussa omasta suorituksesta. Paineen sieto kyky on myös alkanut kehittymään  jo hyvin nuorena. Muistan että kaikissa kilpailuissa ajattelin aina että minun on onnistuttava täydellisesti, koska lähes joka kilpailusta jaettiin kisa paikkoja kansain välisiin kilpailuihin. Halusin olla paras ja voittamaton 😉 Nuoruuden hulluutta hahaha. 
Näin jälkikäteen kun ajattelee voin olla ylpeä mitä olen saavuttanut urheilussa jo noin nuorena. Muistan kun välillä kesällä teerattiin lähes +30`c hallissa Bulgaariassa 6 tuntia päivässä 🙂 Aamulla 3 ja illalla sama setti ( huh mikä määrä ). Mutta kaikessa kilpa urheilussa on sama periaate: Aseta tavoitteet ja tee kaikkesi ja vähän vielä enemmän sen eteen että voit saavuttaa unelmasi <3

Itselläni on aina ollut hirveä kilpailu vietti, koska se jos joku auttaa saamaan reenistä kaiken irti kun on selkeät tavoitteet mihin reenata ja mitä varten. Ja mitä nykyiseen harrastukseeni tulee ( bikini fitness ) en selviäisi siitä ilman valmentajiani Minna&Kimmo. Tässä lajissa kun on kyse ”miltä näytät” ja välillä näyttää hyvältä ja välillä on niitä päiviä kun tuntuu ettei ole tapahtunut mitään. Itse seuraan omaa kehitystäni myös kuvien avulla ja niitä vertaillessa aina kehityksen huomaa.  Vuoden 2011 syyskuusta on huikea ero tähän päivään koska lähtö tilanne 0%lihasta ja näin lyhyellä aijalla olen saanut upeita tuloksia aikaan, vaikka vielä on matkaa ja koitan sanoa itselleni ( mulle kaikki heti nyt ) että maltti on valttia. Ja sen olen huomannut kun teen nyt ohjattua reeniä ja noudatan ruoka valiota niin tuloksia syntyy nopeasti. Kaikki siis salille ja unohtakaa että vaikka teette kovilla painoilla teille ei tuu niitä ”ISOJA” lihaksia 😉

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta