Pro Elite Team ja läski vai laiha :)

Eli tiimi missä treenaan on Pro Elite Team. Teamin valmentajina toimii Minna Pajulahti ja Kimmo Rautio.  Ja voinhan sanoa että meillä on paras tiimi.

(Osa tiimistämme puuttuu kuvasta) Teamiläisiä hieman kehuakseni Maikku ja Suvi olivat juuri kilpailemassa junioreiden EM kilpailussa Maikku nro1 ja Suvi nro4. Aivan huikeita ja niin ihania <3 
On ihanaa kun joku ammattilainen näkee sun oman kropan ja tekee suunnitelmat, jotka tietenkin itse toteutat. Tässä lajissa tie menestykseen on selvät tavoitteet ja päämäärät ja se että teet 110% kaikki reenit ja täysillä. Valmentajat on aina puhelimen päässä. Jos Minna on maailmalla, joutuu Kimmo vastaileen tyhmiin kysymyksiin 😉 Ja aina on parempi kysyä kun tehdä omia variaatioita, koska ne yleensä menevät aina väärin. Me pidetään välillä yhteisiä treenejä, joista saa hirveetä potkua eteenpäin ja vaihtelua omaan sali treenaamiseen. 
Musta on muutenkin hienoa, että kuntoilu on taas vähän ”muodissa”. Moni tuttuni on myös tullut sanomaan mulle, että oot motivoinut mua aamuisin lenkille tai oon alkanut käymään salilla, joka on mun mielestä mahtavaa. Muutenkin kaikkien pitäisi liikkua enemmän ja harrastaa hyöty liikuntaa aina kun mahdollista!  
Sitten kysymys: laiha, lihava vai lihaksikas?
Oon huomannut että läheiseni on reagoinut kahdella eri tapaa tähän uuteen harrastukseeni. Toiset ovat hirveen kannustavia ja olin yllättynyt kuinka suuri joukko mua olikin kisoissa kannustamassa. Kiitos siitä teille <3 Sitten on se toinen 🙁 Hyi yök kun sää oot laiha, mää en ymmärrä tommosta, tossa ei o mitään järkee, oot hullu, et voi nauttia mistään, et voi juoda… Oon niellyt ne kommentit, mutta miettikääpä jos olisin sanonut että ootpa sää läski ja on tullu sitten pari kiloo viime näkemän. Tai että sulle näyttää toi pikaruoka ja punssi maistuvan:) Miksi ihmiset jotka pitää terveydestä huolta on vapaata riistaa olla arvostelun kohteena, mutta se toinen osapuoli ei? Se pitää vaan kaikkien hyväksyä, että se ei ole sulta pois jos joku treenaa ja se ei o multa pois joku ei treenaa 🙂 Kaikilla on oma elämä ja elämän tyyli. Se on tärkeintä, että jokainen nauttii omastaan. 
Nyt on ollut viikon loppu treeni vapaata ja huomenna räjähtää. Jalka treenit @WFC on muuten ihana sali. Sielä ei tuoksu vaan haisee rauta&hiki 😉 Tässä on pieni esimerkki treenatusta ja laihasta pyllystä
Ei se laihuuskaan aina ole kaunista:) Mun oma jalka treeni muuttu just ja tämä uus on aivan kuolema, mutta pirun tehokas. Toivottavasti yllä oleva kuva motivoi teidätkin tekemään pientä pylly jumppaa 😉 Hahahaa mua ainakin. Ja aina ei ole välttämätöntä lähteä salille. Mulla on myös kotona nilkkapainot joilla voi tehdä pumppauksia vaikka koko viidakon tähtösten ajan 🙂
-UMPPU- (kirjoitus-virheiden-sankari) <3

primebody

4 vastausta artikkeliin “Pro Elite Team ja läski vai laiha :)”

  1. Mä en ihan tommoseen kurinalaisuuteen varmasti ikinä pystyisi, vaikka nykyään eväät töihin teenkin. (Oon laskeskellu, että tulee päivittäin noin 400 kcal vähemmän, kuin jos kävis meidän lounasraflassa). Mä myös rakastan ruokaa, ulkonasyömistä, viiniä ja sidukkaa :DSe treenaus sitten mahdollistaa, että näistä nautinnoista pystyy hyvällä omallatunnolla nauttimaan.

  2. Hei,

    Onko tiimeihin karsinnat että ketä valitaan treenaamaan jokavuosi? Minkö hintaista on kuulua tiimiin ja saada treeni ohjeet ym.?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 1
Tykkää jutusta