Ripaus kauneutta ja kiharaa

Pakko sanoa että rakastan työtäni <3 Avasin oman liikkeeni PRIME hair and beauty design 1,5v sitten ja se on ollut yksi upeimmista jutuista elämässäni. Usein monella äidillä on asenne : ei mulla oo aikaa kun mää oon kotona niin en mää ehdi tekeen mitään, tai käymään jumpassa tai mitään muutakaan…. Miks mää ehdin? Jaoittelen oman päiväni kolmeen osaan: urheilu, työ ja perhe. Kun olen yhden näistä tehnyt, siirryn seuraavaan jne 🙂 Kaikki on kiinni omasta asenteesta, halusta,  ja itsestään huolta pitämisestä. Minusta on ihana sanoo että olen 29 vuotias äiti ja en ole koskaan ollut näin hyvässä kunnossa ja voinut näin hyvin. On erittäin tärkeää että viihdyt omassa kehossa ja kaikillehan se on selvä että sen eteen on tehtävä töitä. Samoin hiukset, joka on naisen kruunu. Laitan ihmisten hiuksia päivittäin ja on niin ihana nähdä tyytyväiset asiakkaat ja saada hymy heidän huulelle ja nähdä, kun he huulet tötteröllä peilaavat itseään 😉

 Myös Fitness lajeissa hiukset on hyvin tärkeä asia. Jos olet menossa kilpailemaan niin suosittelen jokaisen  miettivän ammattilaisen kanssa oma kisa look. Jos panostat kaikkeen muuhun niin miksi et hiuksiisi? Malli esimerkkinä ehdot taisin esimerkiksi katsomaan oman lajin maailman huippu kärkeä ja vertaamaan omaa lookkia siihen. Amerikassa on kaikki suurta, mutta niin on hiuksetkin 😉 Ammattilaisen silmin en itse laittaisi hiuksia kiinni, viimeisenä nutturaa 🙂 Tällä hetkellä auki kampaus muodissa on hyvä esimerkki JLo so sexy <3

ihanaa pehmeän naisellista linjaa niin hiuksissa kun meikissäkin. Samoin hiusten väri on myös hyvin tärkeä. Itse huomasin omassa kisa lookissani, että väri voisi olla hieman pehmeämpi. Perus ilmeeni kun on niin vihainen 😉 Kaiken pitää sopia yhteen: kroppa, bikinit, hiukset, meikki, väri, korut ja HIUKSET!
Tässä on esimerkiksi Bikini Fitnesin tuore junior Euroopan mestari Nikola Weiterova

Mielestäni hänellä on kaikki kohdallaan. Ihana tukka, lookki, meikki ja huomaa ei: sivusiiliä, kaljuraitaa, vanhojenpäivä nutturaa. Tämä kuva toimii myös omana motivaatio kuvanani lähes joka aamu unohtamatta:
Nathalia Meloa <3
Loppuun pari kuvaa hauskasta kuvaus sessiosta PRIMESSÄ (www.primebeauty.fi )

Valmentajani Minna Pajulahden kanssa ”leikittiin fööneillä”. Minna on myös kirjoittanut samasta aiheesta ja hän jos joku tuntee maailman lavat ja tietää mitä kansain välisillä kilpa-areenoilla haetaan.

Hyvää yötä <3 umppu

primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta