Puhdas ruoka parempi olo

Usein törmään kysymykseen: Etkö syö muuta kun parsaa? Vastaus: syön 🙂 Ruualla on todella suuri merkitys saliharjoittelun kehityksessä. Yksinkertaisesti jos syöt väärin et kehity. Ennen tätä projektia söin niin väärin, kun vaan mahdollista. Elin koko päivän vaan kahvin voimalla ja illalla vetäisin kunnon ”mäsäytyksen” niin etten voinut enää sen jälkeen liikkua 🙂 Tällä hetkellä syön tasaisesti kolmen tunnin välein, jolloin energia tasoni pysyy tasapainossa, olen pirteä eikä sitä ”jäätävää nälkää” tule. Ylhäällä olevassa kuvassa on hyvä esimerkki pika ruuasta. Teen siis itselleni joka päivä eväät töihin. Kun siihen tottuu se ei edes vie aikaa koska voit tehdä useamman päivän setit samalla. Nyt kun en ole dietillä niin pidän kerran viikossa ns. herkku päivän, jolloin paheeni on karkki 🙂 Päivän perus ruokiin kuuluu: kaurapuuro, raejuusto, maitorahka, liha/kana/kala, salaatti, riisi, hedelmät yms. Teen erilaisia variaatioita ruuista jottei ala kyllästyttämään 🙂 Nyt kun olen syyskuusta asti muuttanut koko ruokailuni niin vanhaan ei ole enään palaamista.

Moni ystäväni on sanonut, että nyt kun sun kisat on niin saat nauttia elämästä….. Moni ei vaan ymmärrä että mun nauttiminen elämästä ei tarkoita hirveitä mässäilyä ja viinan huuruisia viikon loppuja 🙂 Vaan perheen kanssa olemista, ystäviä, reenausta, lepoa jne.. Eli se mitä teen kokoajan! Oman baari elämän aloitin jo 16 vuotiaana ja ehdin sielä juosta monet vuodet. Musta enneminkin on huvittavaa seurata niitä tuttuja/kavereita jotka vuosi vuoden jälkeen tekee sitä vieläkin. Maanantaina aletaan odottaa perjantaita jne 🙂 Kaikki tekee tyylillään. Omalla kohdalla se krapula on niin jäätävä että olen torstaina vasta normaalissa olo tilassa ja en o valmis heittää mun elämästä niin montaa päivää hukkaan 🙂

primebody

Yksi vastaus artikkeliin “Puhdas ruoka parempi olo”

  1. Niin totta tuo, kun ihmiset toivottaa että ”rentoutukaa ja herkutelkaa hyvin” ja että ”nauttikaa elämästä ja syökää hyvää ruokaa” Joo o.. Onhan se varmaan hyvää, mutta elämästä voi nauttia niin monella muulla tapaa. Tuntuu että se ruoka ja mässäily on kaikessa aina pääasia.Oon kuullut myös sanonnan liittyen kehonrakennukseen ja kropan muokkaamiseen, että salilla käydään treenaamassa mutta keittiössä tehdään se työ. Kyllä on olo erilainen kun syö oikein! Eikä nimenomaan tee mieli edes palata vanhaan! :)Mutta tosi kovan duunin oot tehnyt ja tsemppiä treeneihin ja uusiin koitoksiin(?)! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta