Nyt se alkaa:

Tästä se alkaa.. Blogin ihmeellinen maailma. Tästä päivästä lähtien treenaustani ja kaikkea siihen liittyvää voit seurata täältä. 
 Nimeni on Ulla-Riitta (Umppu) Koskinen, ja olen 29-vuotias Tamperelainen Bikini-fitness kilpailija. 
Tässä vähän urheilu taustaani: Olen harrastanut elämäni aikana mm. rytmistä kilpavoimistelua, johon kuului myös baletin oheis-harjoitteet.

Voimistelin yhteensä 10 vuotta ja pääsin edustamaan Suomea kansainvälisille kilpa-areenoille ja arvokilpailuihin. Sen jälkeen pallot ja nauhat vaihtuivat huiskiin ja aloitin kilpa cheerleaderingin, missä tutustuin nykyiseen valmentajaani Minna Pajulahteen. Meillä oli hyvä joukkue, jolla voitimme monta SM- ja EM-mitalia. Kului pitkä aika kun en itse harrastanut mitään kilpailumielessä, silloin päätin aloittaa valmentamisen. Valmensin 3 vuotta rytmisen kilpavoimistelun juniori tyttöjä, jonka jälkeen siirryin naisvoimistelun puolelle joukkuevalmennukseen. Huomasin itsestäni että sitä jännittää enemmän omien tyttöjen puolesta, kun että olisi itse lavalla. Se miten päädyin kilpailemaan Bikini-fitness kilpailuihin…

Nykyinen valmentajani Minna Pajulahti tuli asiakkaakseni kampaamolleni. Hänelle aloin puhumaan että olisi vielä hinkua lähteä kilpailemaan jossain lajissa, mutta en silloin tiennyt vielä missä. Minna ehdotti minulle bikinisarjaa, johon vastasin: että hullu en todellakaan….. Illalla sitten soitin Minnalle: moi mitä mun pitää tehdä 🙂 Oon aina rakastanut haasteita ja sen olen todennut, että yksilöurheilu on mun juttu. Olet silloin vain itse vastuussa tekemisistäsi. Siitä tämä projekti sitten lähti käyntiin. Aluksi katsottiin tietenkin kunto ja tehtiin suunnitelmat. Olen niin onnellinen, koska harrastuksen myötä olen saanut pysyviä muutoksia omaan elämääni, jotka on jo muuttunut rutiineiksi. 

Olen toiminut yrittäjänä jo 10 vuoden ajan ja reilu vuosi sitten unelmani toteutui: perustin oman kauneudenhoitoalan yrityksen PRIME hair and beauty designin. Työpäiväni ovat yleensä 9-12 tuntisia joka vaatii veronsa 🙂 ja siihen tietysti päälle kaikki paperihommat yms. Töiden jälkeen kiiruhdan kotiin, missä minua odottaa aviomieheni ja maailman ihanin poikani Vili 3v. Koitan tehdä työni ja treenit arkena, jotta minulla jäisi viikonloput ja illat aikaa perheelleni, jotka ovat tällä hetkellä tärkeintä elämässäni. 

Aamuisin kelloni soittaa 4.45 jolloin lähden aamulenkille, aamupala, salille, töihin, kotiin jne. Minulla ei ole vapaa-ajan ongelmia koskaan 🙂 Kisa-projektini alkoi syksyllä, johon sain hirveetä potkua, kun olin katsomassa ensimmäistä kertaa Lappeenrannassa Suomen ensimmäisiä Bikini fitness-kisoja. Sielä olin vielä pelkässä kampaajan roolissa. Tämän koko projektin aikana olen luottanut valmentajiini Minna Pajulahteen ja Kimmo Rautioon ja tehnyt mitä käsketään. Minulla on ihan uskomaton kilpailuvietti ja ajattelen aina että pystyn parempaan, silloin koen kehittyväni, koska itselleni en anna armoa. En lopeta kun olen väsynyt, vaan lopetan kun olen valmis!
primebody

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

 
Tykkää jutusta